Ytterdører

HVEM ER TUNdøren AS?

Røeds Trevare as er en familiebedrift som gjennom en årrekke har produsert Tun-døren. De første Tun-dørene så dagens lys i 1968. Har derfor meget lang erfaring med ytterdører. Dagens produksjon bygger på våre erfaringer gjennom mange år. Dører er, som kjent, et viktig element som kan bidra til å sette et personlig preg på hjemmet ditt.

Tundøren as (Tidl.Røeds Trevare as) er en familiebedrift som ble etablert i 1943. Det startet som et lokalt snekkeri og har utviklet seg til å bli en av de ledende på ytterdører i Norge. Har gjennom en årrekke produsert Tun-døren.

Dagens produksjon, som nå foregår i flere land, bygger på våre erfaringer gjennom over 40 år. Ytterdøren er et viktig element for å gi et godt førsteinntrykk. Derfor er Tundøren det rette valget for det lille ekstra.

Dører er et viktig element som kan bidra til å sette et personlige preg på hjemmet ditt. Spennende design, farger og materiale gjør at du kan velge den døren som passer best til nettopp ditt hus. Vi har utvalget enten du ønsker det tradisjonelle og tidløse eller stramme og stilsikre. Med lang erfaring som leverandør av dører, vet vi hvor viktig det er å velge god kvalitet enten det er snakk om ytterdør, innerdør eller garasjeport. Velkommen inn til vår dørverden!

http://www.tun.no/forsiden_210.html

http://www.tun.no/om-oss_212.html

http://www.tun.no/monteringsanvisning_197.html