Kittsprosser kitt dekorsprosser

Vindusmontasje og sprosser setter særpreg på huset ditt

 

 

Utvalget innen sprosser er bredt og valget av type sprosse og ramme kan forandre utseende på huset ditt totalt. Du kan enkelt sette ditt eget særpreg på huset. Sprosser leveres som standard i hvit PVC til hvite vinduer og dører, sprosser i PVC kan ikke males. Kan leveres i tre og i valgfri farge på forespørsel. Kan leveres i aliminium (meget bra) og i valgfri farge på forespørsel.  På produkter i andre farger enn hvit, leveres sprossene i tre tilsvarende fargen på produktet som standard. Det leveres ikke utenpåliggende sprosser som er hvite sett fra innside og fargede sett fra utsiden.

 

 

 

 

Gjennomgående sprosse
Dette er det mange kaller de "gammeldagse" sprossene. Sprossene går igjennom glasset, så her er glasset delt opp i ruter av sprossene. Disse sprossene gir en kraftigere inndeling av vindusflaten, og bygges inn i vinduet når det produseres. Sprossene kan være horisontale, vertikale eller danne kryss. Finnes i: 58, 68 og 78 mm.

 

 

 

 

Utenpåliggende klips-sprosser
Denne sprossetypen festes på utsiden med klips, og er den type sprosse som er mest benyttet idag. Sprossene fjernes enkelt og gjør vindusvasken enkel. Kan kombineres med bred vertikal sprosse og smal horisontal sprosse i ulike rutekombinasjoner. Finnes i: 28, 45 og 65 mm.

 

 

 

 

 

Dekorsprosse
Dette er aluminiumssprosser som er pålimt på begge sider av glasset. Det finnes tre typer av dekorsprosser. Standard farge er hvit. Kan leveres i andre RAL-farger.

Kitt dekorsprosse har en sprosse innvendig, en imellom glasset og en utvendig på glasset. Finnes i: 29 og 49 mm.

 

Wienersprosse er en egen dekorsprosse. Wienersprossen er en aluminiumssprosse, som ligger mellom glassene. Finnes i: 18, 26 og 45 mm.

 

Kittsprosser er aluminiumssprosse pålimt utvendig og innvendig på samme glass. Finnes i: 29 og 49 mm.

 

Sprosserammer
Ramme med ruter som settes på vinduet med klips. Sprosserammen sitter et stykke inn på vinduet, så lysåpningen blir noe mindre. Finnes i: 28, 45 og 65 mm.